Boernevaerelse
Livsstil

Design det dejligste børneværelse til din prinsesse

Uanset hvilken forælder man er, så mener man med sikkerhed, at ens datter fortjener det bedste. Det er da også fuldstændig korrekt, og derfor giver vi her råd til, hvordan du giver din datter det dejligste værelse, hun ikke vil væk fra igen. Der er mange ting, der spiller ind i indretning på et børneværelse. Hvor gammel er pigen, hvad går hun op i, og hvilke farver kan hun lide? Det handler om at få alt til at gå op i en højere enhed, og det er lige præcis det, denne artikel forhåbentlig kan hjælpe dig med.

Belysning

Belysning danner rammerne for stemingen i rummet, hvorfor den er utrolig vigtig. Mange børn kan rigtig godt lide at have eksempelvis en natlampe hængende ved sengen, men før du tænker ”åh, det ved jeg da godt, kom med noget nyt”, har du så set de smukke og fantasifulde lamper, du kan finde på Villavejen? Lyserøde skyer, blå luftballoner og lilla sommerfugle er blot nogle af de lamper, du kan finde på siden. På selvsamme side kan du også finde navneskilte formet som for eksempel kroner eller skyer, hvilket utvivlsomt vil vække begejstring hos din datter.

God opbevaringsplads er essentielt

Er der god plads på børneværelset, så kan I overveje, om de kreative evner skal have frit løb ved et stort bord eller skrivebord, som jeres datter kan sidde og tegne eller male ved. Er der ikke helt nok plads til et stort skrivebord, så kan I måske finde et specialdesignet bord, der er smallere og dermed kan sættes op mod væggen, selvom pladsen er lille. Dertil kan I finde krukker, holdere og andre små opbevaringsløsninger til kuglepenne, farveblyanter og lignende.

At have god opbevaringsplads til prinsesseværelset er en rigtig vigtig faktor for et godt, funktionelt et af slagsen. Både for at lette oprydningen, men også for at gøre overskueligheden større. Når det gælder kasser til opbevaring af legetøj, så gælder reglen ”jo større, jo bedre”. For jo større kassen er, jo lettere kan barnet se, hvad der er i den, og derfor behøver de heller ikke vende alt ud på gulvet. Smart for både dig og prinsessen! Er der ikke uanede mængder af hyldeplads, så er bedrollers en genial opfindelse, der kan skabe opbevaring på ethvert værelse.

Søde detaljer gør underværker

Detaljer er prikken over i’et, hvorfor disse ikke må glemmes i svinget. Det kan hurtigt handle om store møbler såsom seng, reol og skrivebord, og mens disse også er rigtig vigtige, så glemmer mange de små ting. Du kan for eksempel hænge et smukt træskilt op ved sengen med teksten ”Drøm Sødt”, eller du kan smukkesere væggen med et par øjenvipper i både sølv, gulv, farve eller træ. ”Farve” tænker du måske – og ja, farve. Ingen specifik. På Villavejen kan du nemlig selv være medbestemmende i farvevalget af noget af dit interiør, så du får det præcis, som du drømmer om. Det er da værd at kigge nærmere på!

God fornøjelse med indretningen.

 

 

Skriv kommentar

Klik for at kommentere