Netflix
Tips

4 binge-værdige Netflix-serier til når solen skuffer

Nu har sommerperioden endelig ramt os, og vi er alle klar til at komme ud i det dejlige vejr for at nyde solen. Vi kender dog det danske vejr, så mens der er sommer og sol den ene uge, kan det meget hurtigt skifte til det grå og kedelige den næste. Hvad gør man så? Man ligger i sengen og ser Netflix i timevis, mens man kigger ud på vejret og glæder sig over, at man er født i en tidsalder, hvor man ikke længere behøver at bevæge sig derud. Af denne grund har vi samlet vores fem yndlings og mest binge-værdige serier på Netflix lige nu.

13 Reasons Why

13 Reasons Why handler om Clay Jensen, som modtager en mystisk pakke en dag efter skole indeholdende syv båndoptagelser af Hannah Baker, en anden elev på samme high school, som netop har begået selvmord. Serien omhandler Clay Jensens søgen efter årsagen til hendes selvmord. Forskellige kassettebånd er nemlig også blevet udsendt til 13 andre elever på skolen, så det er noget af en gåde, den afdøde Hannah Baker har efterladt sig. Hvis du er til high school-teen-krimi-drama-serier, kan 13 Reasons Why varmt anbefales.

Ozark

Ozark er en amerikansk serie fra 2017, som omhandler familiefaren og finansrådgiveren Marty Byrde og hans familie, som er nødsaget til at flytte til stedet Ozark, som er et stort søområde i Missouri. Flytningen sker, efter det viser sig, at Martys forretningspartner har arbejdet med hvidvaskning af en colombiansk kokainhandlers penge, hvorefter den colombiansk handler ikke er tilfreds med arbejdet og ender med at myrde partneren og sekretæren, men vælger at lade Marty leve. Han lader Marty leve under den betingelse, at han skal hvidvaske otte millioner dollars inden for få måneder. Marty finder ud af, at det bedste sted til at hvidvaske er Ozark-området – en sommerferiedestination for mange amerikanere, men helt efterladt alle andre årstider. En fantastisk, spændende, thriller/drama serie, som varmt kan anbefales.

Venner

Klassikeren. Vi kender alle Venner. Vi har alle set det (hvis du ikke har set det, kom i gang), og det er virkelig klassikeren, der kan ses om og om igen. Hvilken bedre serie at flade ud til i sengen, mens regnen drypper ned på vinduerne, og du ligger i varmen pakket ind under dynen? Den er sjov, den er hyggelig, den er hjemlig, den har det hele, og den er uden tvivl blandt de mest binge-værdige serier ikke kun på Netflix, men i verden.

Breaking Bad

Breaking Bad er ifølge mange anmeldere blandt de bedste serier, der nogensinde er lavet. Serien blev skabt i 2008 af Vince Gilligan med kendte skuespillere som Bryan Cranston og Aaron Paul i hovedrollerne. Serien omhandler fysiklærer Walter White, som får konstateret kræft med få år tilbage at leve i. Han er gift med en søn, og mens han står der i en form for midtvejskrise, beslutter han sig for, at han vil tjene nogle penge, som han kan efterlade sin familie, inden han dør. Her møder han Jesse Pinkman, en tidligere elev af Walters, som nu sælger crystal meth med meget begrænset succes. Lang historie kort, så ender de med at stifte et partnerskab, og med Walters evner i fysik/kemi laver de det bedste metamfetamin i landet og skaber et imperium. Tingene eskalerer hurtigt, og Walter er pludselig ude, hvor han ikke kan bunde. Kåret som en af de bedste tv-serier nogensinde, er dette klart et must for enhver serieelsker.

Skriv kommentar

Klik for at kommentere