half woman fashion
Parforhold

4 ting, der kan gøre din kæreste mere stilfuld

Stil er ikke noget, som alle har, og rigtig mange fyre især går ikke særlig meget op i, hvad de tager på om morgenen. Som kæreste til sådan en fyr kan man af og til måske ønske sig, at han ville oppe sig lidt, når det kommer til stilen og hermed indholdet i garderoben. Ofte er det eneste, som disse fyre har brug for, en lille hjælpende hånd, og det kan man som kæreste nemt give dem. Det er ikke ensbetydende med, at man skal ud og købe en helt ny garderobe til dem. Man kan blot fortælle dem lidt om, hvad der sker i modelandskabet, og hvad der ville se godt ud til dem.

Denimjakke til foråret

Er der en ting, der for alvor er kommet ind i billedet, når det kommer til mode, er det denim, og det gælder både til drenge og piger. Derfor kan du roligt anbefale din kæreste at investere i en lækker denimjakke, og det behøver skam ikke at være en dyr en af slagsen. Denimjakker klæder de fleste personer og er en af de helt sikre vindere til foråret, da de går til mere eller mindre alt andet tøj – selv mere denim. Du kan eventuelt opfordre ham til at købe en denimjakke fra 2trendy. Med sådan en jakke er du godt på vej til at få en mere stilet kæreste.

T-shirts med print er in igen

En anden ting, som du godt kan anbefale ham, er t-shirts med print. I en lang periode har t-shirts med print været noget, som kun børn under 12 år og voksne over 40 gik med. Dagen i dag er der dog sket lidt af et tvist, da disse t-shirts har fundet deres plads på hylderne igen til både kvinder og mænd i alle aldre.

Chinos og habitbukser

’Stilet men afslappet’ er blevet en af de helt store sætninger, når det kommer til de trends, der florerer for tiden. Her finder chinos og habitbukser deres plads i billedet. Selvom begge dele anses som noget, der har klasse og kun bruges til lidt finere begivenheder, er de yderst behagelige, og nu er de også blevet til hverdagsbeklædning. Det er derfor tilladt for din kæreste at investere i andet end jeans og joggingbukser.

Gå ikke ned på farver

Engang var de fleste mennesker rigtig glade for at gå klædt i sort. Ikke fordi der var noget at være ked af det over, eller fordi de havde en punk-periode, men fordi det var in at være så farveløs som muligt. I dag er det helt anderledes. Nu kan man næsten ikke få nok af farver, og hvis du kan finde ud af at kombinere flere farver på én gang i det samme outfit, er det kun et plus. Sig derfor gerne til din mand, at han skal være mindre farveforskrækket, og lær ham lidt om, hvordan man kombinerer de rigtige farver, når det kommer til et lækkert outfit.

Skriv kommentar

Klik for at kommentere