Forberedelse til fest
Tips

Bliv klar til festen

Skal du til fest i næste weekend, og mangler du både ting som makeup og tøj? Målet er selvfølgelig at ligne en, der lige er trådt ud af modebladet, og det kan godt lade sig gøre med et par tricks hist og her. Så hvis du står og mangler inspiration til blandt andet en fejlfri makeup, smukt hår og et skønt outfit, kan du roligt sætte dig ned og finde gode tips herunder.

Hår, hud og negle

På festdagen er det med at komme i bad i god tid, så du rigtigt kan forkæle dig selv. Tænd for bruseren, tre-fire timer inden festen går i gang – dermed er der masser af tid til det hele. Tag et langt brusebad, hvor du kan putte en god balsam i, så du kan give håret næring, inden det skal styles. Hvis du har mere tid, kan du også komme en hårmaske i for endnu mere fugt. Efter badet smører du dig ind i en duftende bodylotion og ordner dine negle. Start med at klippe og file både finger- og tåneglene for derefter at tage den perfekte farve på. Tag en rød neglelak på, hvis du vil have et vovet look, eller en nude farve, hvis du hellere vil lægge fokus på tøjet. Hvad håret angår, kan du enten vælge at krølle eller glatte det. Dette kan du bedst selv bestemme, eftersom din ansigtsform har meget at sige, når håret skal styles. Som prikken over i’et kan du putte en nærende olie i spidserne samt spraye en god hårspray i håret, så det kan holde hele festen igennem.

Makeup

Makeuppen kan gå i mange retninger. Først og fremmest skal du dog komme en god omgang pudder på, så alle porer og linjer bliver dækket. Hvis du virkelig vil have et party-look, kan du tage falske øjenvipper på, en sølvøjenskygge og en flot, rød læbestift. På den anden side, hvis du elsker det mere naturlige look, kan du skippe de falske øjenvipper, men nøjes med et godt lag af din yndlingsmascara. Vælg en øjenskygge i en smuk jordfarve og en pink læbestift, og alle vil kigge på dig ved ankomsten. For at få en lækker glød kan du bruge en pudderbronzer på kindbenene. Et must-have, inden alt makeuppen overhovedet skal lægges, er en god primer. Primeren sikrer, at makeuppen holder hele aftenen, så du ikke skal ud og påføre ekstra pudder hver anden time.

Tøjet

Ingen fest uden et hot outfit! Her kan du for eksempel roligt investere i en smuk, sort kjole. Flæser har og er stadig en af 2017’s store modetrends, så kjolen behøver ikke at være kedelig, selvom den ikke har en vild farve. Hvis kjoler ikke er din stil, er der mange andre muligheder. Buksedragter findes i utallige farver og forskellige designs, og de bliver endnu flottere med et par smukke stiletter. Er du mere til et afslappet look, kan du tage en hvid skjorte på sammen med et par mørkeblå bukser med vidde, som er meget på mode dette år.

Inden du smutter ud ad døren, skal du ikke glemme en skøn parfume. Forkæl dig selv med en af den dyrere slags, da disse ofte holder længere. Se et bredt udvalg af parfumer fra mærker såsom Calvin Klein og Clean her. Så er du supersmuk og klar til at feste natten igennem!

Skriv kommentar

Klik for at kommentere