Man fashion
Ikke kategoriseret Livsstil

Få hjælp til at finde det perfekte outfit til din bytur

Vi kender alle dilemmaerne, der kan opstå, når man står og skal i byen. Skal man have bukser eller kjole på? Bare ben eller strømpebukser? Flade sko eller stiletter? Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal tage på i byen, og det er i sidste ende heller ikke en ligegyldig beslutning, da du jo er den, som skal føle dig tilpas i netop det outfit, som du ender med at vælge.

Casual eller classy?

Inden du roder hele tøjskabet igennem, kan det være en god idé at sætte sig ned og tænke over, hvilken slags aften, du godt kunne tænke dig at have. Har du lyst til en mere afslappet aften, hvor du kan danse løs lige så tosset, du vil, så kan flade sko eller bukser måske være det oplagte valg. Hælder du mere til en lidt mere formel aften, så kan de lækre drinks på bordet med fordel suppleres med et lidt finere outfit. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvilket beklædning du finder bedst til bestemte situationer, og der er jo heldigvis heller ingen, der siger, at man ikke sagtens kan drikke drinks i cowboybukser. Du kan også sagtens mikse det afslappede med det mere fine og skabe et mere råt festlook.

Mix og match

Du har sikkert kigget dit tøj igennem så mange gange efterhånden, at du ved lige nøjagtigt, hvad du kan lide og ikke lide. Men har du prøvet at kigge på det samme tøj på forskellige måder? Ved at mikse dit tøj med noget andet, som du ikke normalt gør, kan du opnå helt nye outfits, som du ellers ikke havde tænkt på. Her er det kun godt at være eksperimenterende og legende i processen, da du i sidste ende kan stå med et endnu federe resultat, end du ellers ville have gjort. Og mangler der lige den sidste del, som virkelig ikke er til at finde i skabet, så kan du eksempelvis forkæle dig selv med sæt flotte matchende strømpebukser, som kan købes her.

Stol på dig selv

Ønsker du at skabe det perfekte outfit, bør du selvfølgelig tage udgangspunkt i din egen stil og personlighed. Man kan sagtens sætte sig ned og blive inspireret af outfits i diverse dameblade eller hjemmesider, men det er vigtigt at huske, at vi alle sammen er forskellige, og derfor er der ligeledes også forskellige outfits, der klæder os. Gør op med dig selv hvilken slags stil, du egentlig har, og prøv så at implementere denne over i dit festoutfit. Så vil du med garanti føle dig godt tilpas, og det vil give dig selvtillid på dansegulvet.

Har du fundet det helt rigtige outfit, men føler du stadigvæk ikke, at du er fuldstændig tilfreds, så er der hjælp at hente. Outfittet er jo blot en del af dit festlook, men for at fuldende det endelige resultat, så kan accessoires og makeup være med til at sætte prikken over i’et. Sørg for at disse passer til dit outfit og brug dem med omhu, så kan du forvandle et hvert kedeligt outfit til en fest.

Skriv kommentar

Klik for at kommentere