Fest
Tips

How-to guide: Hold den perfekte fest for veninderne

Det er sensommer, og arbejde og skole begynder for alvor igen i denne tid. Måske synes du ikke helt, at anledningen er til en vild fest, men hvis du tænker over det, er der så en bedre tid? Alle er lettere deprimerede over en endt sommerferie, der bød på alt andet end sommer, og du kan med fordel være den, der tager initiativet til at skyde humøret til tops med sommerens fedeste fest! Afhængigt af selskabets størrelse, aldersinterval og humør, kan du naturligvis variere festen i det uendelige, men her får du 4 gode tips til en fest, I sent glemmer.

1. Få styr på maden

Det er helt og holdent op til dig, hvorvidt du selv ønsker at stå i køkkenet, eller om du vil have leveret udefra. Det vigtigste er, at du finder ud af det! Ønsker du selv at stå for det, hvilket naturligvis er den lidt billigere løsning, så kan du vælge to ting: At ordne det hele selv, hvilket muligvis vil efterlade dig selv i en større værtsrolle, end du ønskede – eller du kan vælge at forberede halvdelen inden festen, hvorefter alle tøser hjælper til og hygger med madlavningen; alt sammen som en del af festen. Mad velegnet til sidstnævnte er eksempelvis mexicanske wraps m. nachos eller grillmad, hvis I kan finde en regn-fri aften.

2. Sikr jer en god brandert

Til en god fest er alkohol (næsten) uundgåeligt. Det skal smage godt, være festligt af se på, og vigtigst af alt: der skal være meget af det! Find inspiration online til smarte drinks, I kan lave, og køb udstyr ind så I kan lege bartendere for en aften, hvilket med garanti vil være et godt underholdningsmoment. Du kan finde alt i barudstyr på Barlife.dk, og ved klik på linket kommer du direkte til en rabatkode til siden – hvad venter du på?

3. Underholdning

Nu vi er ved underholdningen, skal der naturligvis også være mere end bartenderudstyr. Er I en flok friske tøser, så kan en mandestripper være en sjov idé, der nok skal vække minder mange år senere. Ønsker I noget lidt mere stille, så kan diverse druklege med balloner være et alternativ. Uanset hvad kan det være en god idé at planlægge nogle aktiviteter, så I har noget at give jer i kast med, hvis I skulle få lyst! I kan samtidig vælge, at mændene må deltage i festen efter kl. 23 – så skal der nok komme gang i den!

4. Aftale det praktiske inden festen

En fest er desværre hverken gratis eller uden risiko – især hvis det skal være en af de lidt vildere af slagsen. Aftal derfor inden, om I deler udgifterne, samt hvordan det står til, hvis nu der skulle blive spildt rødvin i sofaen eller lignende. Det kan også være en god idé at blive enige om, hvem der rydder op dagen efter, således at du som vært ikke hænger på den, når du er ved at gå til af tømmermænd…

Skriv kommentar

Klik for at kommentere