Beauty

Inspiration til perfekte vipper og bryn

Kender du det, at du ser dig selv i spejlet og pludselig opdager, at der er flere steder i dine øjenbryn, hvor der delvist eller slet ikke er nogen hår? Eller måske du er i gang med at fjerne dagens make-up, og når du når til mascaraen, kan du se, at der på vatrondellen sidder adskillige øjenvipper, som er blevet revet af. Øv! Du ville sikkert ønske, at både øjenbryn og øjenvipper sad bedre fast, og ligesom mange andre kvinder går du måske også generelt med et stort ønske om at have bare lidt tættere og bredere øjenbryn eller og længere og mere fyldige øjenvipper.

Der findes ikke umiddelbart en mirakelkur, der kan få vipper og bryn til at vokse helt af sig selv, desværre. Men bare rolig – hjælpen er nær. Du kan heldigvis ty til alternative metoder, der kan ”hjælpe lidt på vej”, så du alligevel kan ende op med at realisere din drøm om de perfekte øjenvipper og -bryn. Og der er skam ikke tale om snyd men derimod om simple skønhedstips, der bogstavelig talt kan pynte og dække dit behov. Læs med her og få 3 hurtige indspark som inspiration til, hvordan du kan give dig selv perfekte vipper og bryn.

#1 Extensions – vipper efter behov

Extensions er uden tvivl et begreb, du har hørt om før, og du associerer det sikkert i første omgang med hår-extensions i forbindelse med at få anlagt sig en ny frisure. Men faktisk er extensions også en oplagt mulighed for dig, der gerne vil give dine øjenvipper et ekstra boost.

Eyelash extensions betyder ganske enkelt, at du får påført falske vipper på dine naturlige vipper ved brug af en særligt udviklet og hurtigttørrende lim – enten enkeltvis eller i sæt af flere vipper. Du vil hverken kunne mærke eller se, at der er tale om falske vipper, da de er produceret af syntetisk og meget fint materiale, der giver naturlig blødhed og fleksibilitet samt et tilsvarende naturligt look. Og så kan du typisk customize vipperne nøjagtig efter ønsket længde, tykkelse og kurve.

Den lette løsning, der kan give dine øjenvipper større volumen. Klik ind på Hairandlashes.dk og se, hvilke muligheder du har inden for eyelash extensions.

#2 Sæt farve og glitter på dine bryn og vipper

Hvis du føler, at dine øjenbryn ikke syner af nok, eller at dine øjenvipper er for tynde og karakterløse, så kan farvning af dine bryn eller vipper være den ideelle løsning. Du kan vælge på klassisk vis at få farvet (eller optegnet) dine bryn og vipper i en passende farvenuance, hvilket typisk kan holde i op til 3-5 ugers tid. Alternativt kan du vælge at få påsat extensions af valgfri farve eller farvede vipper ind imellem dine naturlige vipper, hvilket kan give en visuel effekt af tykkere og mere voluminøse vipper. Og hvis du rigtig vil sætte farver på hverdagen (og til fest), har du tilmed mulighed for at påsætte glittervipper, så du kan skille dig ud fra mængden.

#3 Opfyldning – en god ”lappeløsning”

Det tredje tip er populært sagt en ægte ”lappeløsning”. Står du i den situation, at du – trods allerede påsatte øjenvippe-extensions – alligevel føler, at dine vipper ikke er fyldige og kraftige nok, eller er dine extensions bare ved at falde af, så kan du nemt og hurtigt vedligeholde dem vha. opfyldning. Dette anbefales at blive gjort regelmæssigt for at få det bedste og flotteste resultat.

Nu har du fået 3 hurtige inspirationstips, der forhåbentlig kan sikre dig perfekte vipper og bryn – hver dag.

Skriv kommentar

Klik for at kommentere