Female Boots
Tøj & mode

Modeguide: Trends og tendenser i år 2018

Et nyt år er lig med nye trends og tendenser inden for modeverdenen. Butikkerne er allerede så småt ved at skifte udsalgsvarerne ud med nye, fede trends. Det nye år kommer til at byde på både sprudlende og farvestrålende items såvel som klassiske styles. 2018 er året, hvor modekollektionerne handler om farver, glitter, mønstre og masser af livsglæde og personlighed. Vær på forkant og lad dig inspirere af denne artikel, hvor vi kommer ind på år 2018’s største kommende modetendenser, og hvilke musthave-items du bare må eje.

Støvletter til både lune og kølige dage

Støvletter er et musthave i ethvert klædeskab hver eneste modesæson. Det er en klassisk sko, som vi bare ikke kan leve uden. Støvletter er perfekte til de kommende forårsmåneder, når vejret så småt bliver lunere, og de kan bruges igen, når de køligere efterårsmåneder melder sig. Der findes mange typer af lækre støvletter, men du kan aldrig gå helt galt i byen med et par simple chelsea-boots eller biker-boots med snøre. Både brunlige og sorte farver er klassiske nuancer, som med garanti sikrer dig en moderigtig støvlette. Se et stort udvalg af stilsikre støvletter her.

Klæd dig i prangende farver

I år 2017 begyndte de spraglede farver så småt at komme på banen i modeverdenen, men i det nye år vil vi se meget mere til farverige kollektioner og stærke farver på de internationale modescener. Inden for de kølige nuancer bliver en kraftig lilla, kongeblå og græsgrøn nogle stærke farvetendenser dette år. I de mere varme nuancer er både en postkasserød, karrygul og neon-orange populære farver i 2018. Så det er bare med at iklæde sig nogle skønne farvestrålende modeitems.

Sporty items er in

I modeugen, som fandt sted i sensommeren 2017, fik vi et glimt af nogle stærke modetendenser, som kommer til at gøre sig gældende i det nye år. Især sporty items var fremtrædende hos de store modehuse. Sporty items fra top til tå er at finde i butikkernes nye kollektioner, både i form af fodtøj, tøj og accessories. Ikke mindst sweatshirts, bomberjakker, tracksuits og bukser med striber langs siderne er in i det nye år.

Print og mere print

Masser af mønstre og print er et af årets helt store modehits. Alt lige fra vilde og livlige print til fine og diskrete mønstre pryder modehusenes nye kollektioner. Både klassiske, elegante striber, feminint blomsterprint og finurlige polkaprikker er mønstre, som går igen og igen i modeverdenen, og det er ikke nogen undtagelse i år. Mønstre giver dit outfit et livligt og friskt look og er et musthave til garderoben. Især midi- og maxikjoler, bluser og bukser i forskellige mønstre er in i år.

Glitter og glam

Moden i 2018 vil også byde på flashbacks til fede 70’er- og 80’er-tendenser, hvor glitter og glam har fået et længe ventet comeback. Både bukser, sokker, t-shirts og trøjer i glitrende materialer har vundet indpas endnu en gang i modeverdenen. Glitter skaber et finurligt, feminint og flashy look og er ikke til at undgå i dette års mode. Om du går all-in med glitter fra top til tå eller vælger at pifte dit outfit op med et par glimmersokker, så er du sikker på at skille dig ud med et festligt look.

Skriv kommentar

Klik for at kommentere