Julegaver til manden
Livsstil Parforhold Tips

Den perfekte gave til manden

Muligvis påstår de kære mænd, at det er sværest at finde gaver til kvinder, men ikke desto mindre kæmper tusindvis af kvinder hvert år med at finde en god gave til deres mand, kæreste, søn eller noget helt fjerde. Mændene har ofte ikke mange ønsker, og derfor kan det være svært at spå om, hvad de bliver glade for. Her får du derfor et bud på fem ting, du kan give til manden.

Udstyr til bilen

Er manden over 18 år og har egen bil, kan du med fordel forkæle ham med en gave, der kan komme hans bil til gode. Mange mænd går op i deres bil, og derfor kan bilshampoo, voksklude eller et gavekort til en bilrengøring gøre stor lykke. Er du helt grøn på området, så allier dig med en af hans kammerater eller forhandleren i bilbutikken.

Påklædning til naturen

Er manden ikke så meget til biler, men mere et udendørsmenneske? Så frygt ej. Der findes uanede mængder af gaver til naturmennesket. Eksempelvis kan teltudstyr, en god lommelygte eller militærtøj være noget, der vil vække stor begejstring hos ham. Sidstnævnte er eksempelvis gavnligt, hvis manden kan lide at tage på jagt eller udforske fugle eller generelt bare dyreliv i naturen.

En aften med gutterne

Passer ingen af ovenstående beskrivelser på manden, du vil forkæle, så er der også råd for det. Alle mænd har behov for en herreaften i ny og næ, og er du kone eller kæreste, kan du score mange pluspoint ved at være arrangøren af denne. Sørg for god mad, underholdning (fodbold eller strip er en sikker vinder) og glem ikke masser af øl eller vin – afhængig af hvad de er til.

Det sidste nye spil

Hvis din mand kan lide at spille computer, PlayStation eller lignende, så kan du også hurtigt finde frem til en god gave. Spørg hans venner, hvad de spiller, og så er du hurtigt på vej til tops på hans liste over bedste gavegivere. Vil du give ham lidt ekstra lir, så undersøg mulighederne for et bedre tastatur, en gamer-mus eller højtalere, der alt sammen vil højne hans spiloplevelse og gøre ham meget glad. Husk blot, at du muligvis spiser selv et par aftener – eller uger.

Til hans hobby

Er computerspil ikke noget for ham, så har han med sikkerhed en anden hobby. Fodbold, dyr, haven – you name it. Uanset hobbyen kan du finde noget dertil. En ny hækkesaks til havemanden, nye fodboldstøvler til spilleren eller en ny sele til mandens bedste ven, hunden.

Til sidst skal du huske på, at det er tanken, der tæller. Manden har muligvis lige så svært ved at finde en gave til dig, som du har til ham, og det vigtigste er, at I har tænkt på hinanden. Der findes heldigvis også byttemærker.

Skriv kommentar

Klik for at kommentere