Watch
Tøj & mode

Pift garderoben op med stilsikre accessories

Uanset om du er til det classy eller casual look, kan du med enkle accessories forny dit udtryk uden at gå på kompromis.

 

For mange er accessories lig med Karl Smart-typer og bling og blikfang i bedste Mads Christensen-stil. Men uanset om du er til den konservative side eller har mod på at eksperimentere med dit udtryk, kan det være de små accessories, der gør hele forskellen på, hvordan du tager dig ud.

Det er detaljerne, der gør udslaget, og faktisk kan små, korrekt placerede accessories være vejen til at holde et mere ensartet udtryk i garderoben – og på den måde gøre tingene lettere for dig selv. Lommekluden kan være det lille farvede indslag, der betyder, du ikke behøver at variere farven på skjorten under jakken, ligesom et sagte tørklæde kan udgøre den finish, der får et ellers formelt sæt til at fremstå mere afslappet.

Lærer du først at navigere i detaljerne, er du godt på vej mod et stilsikkert udtryk, som udadtil fortæller, hvem du er.

Halstørklæder til alle årstider

Selvom halstørklædet traditionelt tilhører vinter-outfittet og findes frem, når frostgraderne melder sig, og struben skal holdes varm, er det også ved at have etableret sig som en beklædningsdel, der tjener et mere visuelt formål.

Mens dit halstørklæde til vintermånederne i bomuld er tykt, varmt og til tider mere en nødvendighed, end det er bekvemmeligt, er sagen en helt anden, når det kommer til eksempelvis Cashmere-tørklæder.

Det tynde tørklæde til sommeren fra blandt andet Cashmere er let, elegant og en fryd at have om halsen. Eftersom det er fremstillet af vaskeægte Cashmere-uld fra fårene af samme navn, er tørklædet af ypperste kvalitet inden for tekstiler.

Ud over at kunne give dig et look, der skriger klasse, vil et Cashmere-tørklæde også bidrage til et casual udtryk, der især gør sig godt sammen med en blazerjakke eller en skjorte, der i sig selv kan syne relativ formel.

Priserne for Cahsmere-tørklæder er til at tage at føle på, men investerer du én gang i et tørklæde eller andre produkter fra Cashmere, er det sjældent, at du sidenhen går på kompromis med kvalitet. Den afspejler sig nemlig både på din komfort, når du bruger produkterne såvel som deres levetid, hvis de plejes korrekt.

På blandt andet Besos’ online tørklædeshop kan du læse mere om halstørklæder fra Cashmere og de enkelte produkter.

Uret er den vigtigste accessorie

Du har sikkert hørt parolen før: Uret er den uundgåelige og absolut nødvendige accessorie til den stilsikre mand. Ja, sådan set til hvilken som helst mand.

Der er nemlig meget mere på spil end blot muligheden for at holde tjek på tiden. Som accessorie er uret i lige så høj grad et smykke som et værktøj. Og selvom de mere maskuline typer sikkert kan stejle over smykkebetegnelsen, er der ingen grund til at frygte. Der er noget for enhver smag.

Fine, sølvspundne kæderemme såvel som læderremme og bombastiske urskiver, der bare forstærker udtrykket af mand – på den mandlige måde. På diverse webshops vil du opleve, at der uanset præferencer findes et ur, der indkapsler netop din stil.

Skriv kommentar

Klik for at kommentere