Hold dig ungdommelig
Livsstil Tøj & mode

Sådan holder du dig skøn, smuk og ungdommelig

Det er ved at være nogle år siden, du var 25 somre og hverken skulle bekymre dig om rynker, åreknuder eller karsprængninger. Som kvinde forandrer kroppen sig med alderen, og det er helt naturligt. Men ønsker du at modvirke nogle af disse forandringer, skal du yde en aktiv indsats. Læs med her, og få råd og tips til, hvordan du holder dig skøn, smuk og ungdommelig, når du kommer op i alderen.

Slip af med åreknuder og karsprængninger

Har du mange åreknuder og karsprængninger, som du ønsker skal forsvinde? Så kan du med fordel besøge denne hjemmeside. Linket sender dig videre til Åreknudeklinikkens side, hvor du kan finde råd og vejledning til behandling af åreknuder og karsprængninger. Du har også mulighed for at bestille en tid til en behandling.

Der er forskellige årsager til, at nogle vælger at få fjernet åreknuder og karsprængninger. For nogle er de generende og medfører ubehag, mens andre ønsker at få dem fjernet på grund af udseendet. Behandlingerne sikrer et varigt resultat uden ar, så du kan roligt bestille en tid. Det er videnskabeligt dokumenteret, at behandlingerne er effektive og holdbare. Uanset hvilke åreknuder du har, kan de behandles ved hjælp af de effektive metoder. Du kan enten modtage behandling med laser, venaseal lim eller skum.

Hold rynkerne væk

Udover åreknuder og karsprængninger begynder rynkerne også så småt at komme frem, når du kommer op i årerne. Det er som sagt et helt naturligt tegn på, at kroppen ældes, men ønsker du at bevare din hud, som den var engang, kan du ved hjælp af rynkecreme modvirke udviklingen. Cremen hjælper med at stramme huden, så den bliver glat og fin. Der kan købes mange forskellige rynkecremer i butikkerne.

Det er også en utrolig god ide at anvende solcreme året rundt. Når du beskytter din hud, modvirker du nemlig, at den tager skade af UV-strålingen. Solcremen er altså med til at forebygge at du på sigt får rynker. Brug eksempelvis en dagcreme med faktor 15 året rundt og anvend en højere faktor, når du er udendørs i længere tid. Vær dog opmærksom på ikke at bruge en creme med faktor, der skaber andre problemer. Hvis cremen er for lukkende eller olieholdig, kan den medføre fedtet samt uren hud. Spørg gerne en ekspedient for at få gode råd og vejledning til, hvilken creme der er perfekt til netop din hud.

Få styr på tøjet og frisuren

Hvis du vil se smuk, skøn og ungdommelig ud, er det også vigtigt at klæde dig i det rette tøj. Vær gerne opmærksom på, hvilke farver du bærer, samt hvilket tøj der klæder din kropsbygning. Vil du have et ungdommeligt look, er det altid en god ide at klæde dig i lyse farver. Det ser friskt ud og udstråler en god energi. Prøv dig også gerne frem med en ny frisure, hvis du har haft din nuværende i lang tid. Det er helt utroligt så stor en forandring, det kan medføre. Spørg gerne din frisør til råds, hvis du er i tvivl om, hvad der vil klæde dig. I kan altid prøve jer frem med små skridt ad gangen. Følger du et eller flere af de ovenstående råd, vil du straks føle dig meget yngre. Så hvorfor ikke blot komme i gang med det samme?

Skriv kommentar

Klik for at kommentere