Smiling Couple Happy Woman Smiling Man Couple
Parforhold

Småkonflikter i parforholdet? Få løsningen her

Der er ikke noget som kan irritere dig, som når kærestens ting flyder, eller når han ikke vil se det samme i fjernsynet som dig. Kender du det? Du har en hverdag med din kæreste, men småkonflikterne er begyndt at fylde en del, og du ønsker en løsning på, hvordan du og din kæreste kan løse de mange småkonflikter. I dette blogindlæg får du netop råd til, hvordan du og din kæreste bedst muligt kan håndtere de små og forstyrrende konflikter, på den bedst mulige måde.

Opvaskekonflikter?

Du kender det måske. Lige meget hvor stor en indsats du gør, for at holde jeres hjem pænt og rent, er der altid ting som flyder og roder. Måske har kæresten efterladt tallerkenen på bordet, misset den store opvask, eller glemt at tørre bordet af for krummer. Du er ved at sprænge indeni, men du ved, at en konfrontation vil skabe en opblæst konflikt, som hverken du eller kæresten kan overskue. Til løsning af disse småkonflikter er mit råd måske alternativt i forhold til småkonflikterne. Du skal nemlig give din kæreste lov til at rode, indtil han selv opdager hvor meget køkkenet trænger til en rengøring. Din kæreste skal på denne måde vide, at du ikke blot rydder op efter ham fra tid til anden, men at han selv skal tage ansvar og hånd om sit eget rod. Højest sandsynligt vil din kæreste efter en periode erkende, at hans rod er for meget – og (måske) rydde op efter sig selv. Hvis han derimod ikke rydder op af sig selv, kan du tage andre midler i brug. Lad ham vide, at det skuffer dig, samt gør dig ked af det, når han ikke rydder op efter sig – måske er dine følelser netop, hvad der skal til for at han ser alvoren.

Problemer med sexlivet?

Oplever du, at du og kæresten har et velfungerende sexliv, men at i ligeledes ofte har forskellige holdninger på området. Måske føler du eller din kæreste, at I i hverdagen ikke har nok sex, eller at i måske ofte afviser hinanden. Netop sidstnævnte kan være et problem i mange parforhold. Her er det vigtigt, at I lytter til hinandens behov. Måske kender du følelsen af, at være hjemvendt fra en hård dag på jobbet, hvilket ikke ligefrem medfører en stigende sexlyst. Din kæreste har derimod lyst til nærvær og hygge under dynen. Her opstår der tit konflikter, hvor den ene part bliver afvist. Og selvom man måske ikke tænker over det, kan det være hårdt at føle sig afvist af sin kæreste. Vær åben overfor sex, også selvom du måske har haft en hård eller opslidende dag. Måske kan denne form for hygge, netop løsne stemningen op, mens det samtidigt vil styrke jeres parforhold med et hyppigere sex.

Småkonflikter kan være ophidsende og aldeles irriterende. Husk dog her, at alle mennesker har dårlige vaner – også din partner. Lær at holde af de dårlige vaner, i stedet for at omvende dem.

Skriv kommentar

Klik for at kommentere