Skjorte
Livsstil

Tjek på detaljerne: Oversete accessories der gør hverdagen nemmere og optimerer dit outfit

Det bliver lynhurtigt en jungle at scrolle gennem webshops med tøj i lange baner, akkurat som det kan være svært at holde overblikket, når du shopper tøj i butikken. Sådan er det, uanset om du er typen, der er åben for inspiration eller går mere metodisk til værks og kun handler med øje for det, du har brug for.

Især småtingene samt det sæsonbestemte og modedikterede udvalg af accessories kan være svært at holde styr på. Det er dog langt fra alle, der har det, hvilket er en skam. For med enkle accessories kan du gøre hverdagen lettere for dig selv og dit look.

Hold styr på skjorten

Er du blandt dem, der foretrækker det klassiske look, er skjorten øverst i bunken af tøj, der hver dag tages ud af klædeskabet. En nystrøget skjorte skal som bekendt helst holdes glat og sidde til, efter du har puttet den i buksen, og bæltet er spændt. Dette koster dog oftest løbende rettelser, når først der er gået et par timer.

Det er der til gengæld råd for med en såkaldt skjorteholder, der sparer dig for at skulle rette skjorten til og strække den ud i løbet af dagen.

Skjorteholderen findes i flere afskygninger, men det er især modellen fra det danske mærke NV-Holders, der tegner sig for en elegant løsning. Deres skjorteholder består i al sin enkelthed af elastikker, der sidder fast på og omkring låret og ved hjælp af clips, som holder skjorten nede.

Målsætningen bag produktet er, at du med skjorteholderen kommer til at se lige så skarp og strømlinet ud, når du tager hjem fra arbejde, fest eller middagsselskab, som da du tog afsted. Og det er der god grund til at forvente, at du kan komme til med en skjorteholder. Især med skjorteholderen fra NV-Holders, der nyder stor popularitet rundt om i butikker og på webshops.

Elastikkerne, der er af et materiale, som er komfortabelt at have på, kan justeres i længden og er således brugbare for folk i alle størrelser.

Du kan finde de originale skjorteholdere her.

Plej dit fodtøj

De fleste er tilbøjelige til at læne sig lidt for godt tilbage i sålerne, når først de har investeret i nyt fodtøj. Og det er en skam, for fodtøjet er din tro følgesvend dag ud og dag ind. Derfor kan du med fordel prioritere at pleje dine sko eller støvler løbende – og allerede fra når du pakker dem ud af skotøjsæsken første gang.

Sørg først og fremmest for at have et godt imprægneringsprodukt ved hånden, som du kan behandle fodtøjet med, inden du tager det i brug. Imprægnering findes i flere afskygninger – både til syntetiske og naturlige materialer – og er afgørende for den levetid, dit fodtøj får.

På den måde er der penge at spare på sigt, mens det skarpe, nye look holder længere.

Produkter til pleje af fodtøj kan købes hos de fleste skotøjsforhandlere og online, hvor der også er flere råd at hente til, hvordan du griber den løbende pleje an.

Skriv kommentar

Klik for at kommentere