Tre vintertrends, du ikke går galt i byen med - læs med her
Tre vintertrends, du ikke går galt i byen med - læs med her
Forside Tøj & mode

Tre smarte vintertrends og items

Julen er passeret, og både butikkerne og onlinebutikkerne går snart amok i januarudsalg og markante besparelser. Det kan være en sand jungle at finde hoved og hale i de mange tilbud, for hvad er det nu lige, der er “in” her og nu? I dette blogindlæg gennemgår vi vinterens mest moderne styles, der nok skal holde dig stilfuld og varm i denne ellers kolde og mørke tid 😉

Fik du ikke de bløde pakker, som du havde ønsket dig, eller synes du bare ikke så godt om de gaver, du trods alt fik, er årets januarudsalg en kærkommen mulighed for at opfriske din vintergarderobe med vinterens største trends.

Frakken er din bedste ven

Dit yderste lag er essentielt om vinteren, og vigtigheden er ikke til at tage fejl af. Din jakke eller frakke skal nemlig sørge for, at du både kan holde varmen, og at du ser godt ud, når du bevæger du uden for døren og ud i kulden.

Frakker er pt. brandvarme – både i en overført og bogstavelig betydning. Især i jord- og efterårsfarver som brun, grå og sort. Også den lysegrå uldfrakke ser ekstra skarp ud til et par sorte jeans og nogle flotte støvler.

Hold dig varm og trendy med en lækker striktrøje

Du får svært ved at komme igennem vintersæsonen, hvis ikke du har et par lækre striktøjer til at hænge i klædeskabet – og bare rolig, du kan ikke have for mange! De er hyggelige, bløde, komfortable og smukke, og er du med på moden, kan du med fordel kigge dig om efter en smart færøsk striktrøje, der har taget verden med storm.

Striktrøjer kommer i et hav af smukke vinterfarver, og de klæder de fleste uanset størrelse og kropsform. De fås med høj hals eller med plads til en krave indenunder, så uanset om du er i det formelle hjørne eller hyggehjørnet, kan du altid iklæde dig en striktrøje i vinter- og efterårsmånederne.

Vær gerne modig med farverne!

De seneste par år har kvindetøj været præget af mørke farver; særligt sort og en mørk grå. Outfits i sort var – og er til dels stadig –  en sikker vinder, men i år bærer moden også præg af, at det er tilladt at være lidt mere frisk og frejdig i sit valg af farver. Eksempelvis er den føromtalte jakke ofte i en mørk farve, men halstørklæde, trøjer og bukser må hellere end gerne mikses i farver som hvid, navyblå, mørke grøn eller afskygninger af brun.

Det giver et elegant og stilfuldt hverdagslook, hvis eksempelvis en flot striktrøje i cremet hvid sættes sammen med et par flotte navy bukser frem for et par normale jeans. Samtidig kan du med fordel runde et sådan look af med dine yndlingsstøvler, som hellere end gerne må have lidt kant.

Har du brug for hjælp fra en dygtig skrædder i fx Århus, kan du få kyndig hjælp til skræddersyet tøj, der sidder helt perfekt.

Skriv kommentar

Klik for at kommentere